denní menu

POLEDNÍ MENU pro týden:    15.3. - 19.3.

Pondělí

               Pórkový krém s nokem zakysané smetany                                   29,-
150g Hovězí na slanině s houskovými knedlíky nebo rýží                          115,-
150g Čevabčiči s vařenými brambory, cibulkou a hořčicí                           105,-
150g Smažené kuřecí řízečky s hranolky a tatarskou omáčkou                129,-

Úterý

               Gulášová                                                                                           32,-
150g Vepřová kotleta z grilu na fazolových luscích, bramborové dukáty 115,-
150g Halušky s uzeným masem, bílím zelím a restovanou cibulkou        109,-
150g Smažená kuřecí prsa plněná hermelínem s hranolky a tatarkou     129,-

STŘEDA

              Gulášová                                                                                            32,-
150g Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovými knedlíky  119,-
150g Drůbeží játra na cibulce a červeném víně s dušenou rýží                105,-
150g Smažená kuřecí prsa plněná hermelínem s hranolky a tatarkou     129,-

ČTVRTEK

              Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi               29,-
150gRolovaný hovězí pupek na kořenové zelenině s bramborovou kaší 119,-
300g Boloňské špagety s kuřecím masem, sypané sýrem                       109,-
120g Smažený uzený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou                       129,-

                                                                                                     PÁTEK

Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi                                   29,-
1 ks Králičí stehno pečené na zelenině a tymiánu, listový špenát, bramborové knedlíky         129,-
150g Grilované krůtí prso v červené řepě, ginu a zázvoru s pečenými brambory                    125,-
120g Smažený uzený sýr s hranolky a tatarskou omáčkou                                                    129,-