denní menu

POLEDNÍ MENU pro týden:       11.11 -15.11.

Pondělí

S            Dršťková z hlívy ústřičné                                                                   27,-
150g Vepřové kostky na žampionech, houskový knedlík nebo rýže          105,-
150g Kuřecí steak Hermína, hranolky, tatarka                                              105,-
150g Čevabčiči s vařeným bramborem, hořčicí a cibulkou                         105,-

Úterý

                Hovězí vývar s játrovou zavářkou                                                 25,-
150g Hovězí guláš s houskovým knedlíkem                                               109,-
150g Vepřové ražniči s vařeným bramborem a cibulkou                          105,-
150g Těstoviny s kuřecím masem, smetanová omáčka se špenátem     105,-

STŘEDA

            Krkonošské kyselo                                                                          30,-
150g Uzená krkovička se zelím a bramborovým knedlíkem                  105,-
150g Játra na cibulce s dušenou rýží                                                        105,-
150g Kuřecí stripsy s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem        109,-

ČTVRTEK

           Cibulačka se slaninou a krutony                                                   25,-
150g Rolovaný hovězí pupek se špenátem, bramborový knedlík        109,-   
150g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky, tatarka              109,-
150g Opečená sekaná s bramborovou kaší, červená řepa                  105,-

                                                                                             PÁTEK

            Zelná s klobásou                                                                                    27,-
150g Hovězí svíčková s karlovarským knedlíkem a brusinkami                     119,-
150g Grilovaný hermelín na zeleninovém salátu, smetanový dip                 109,-
150g Kuřecí steak s rajčetem a sýrem, steakové hranolky, tatarka              105,-