denní menu

POLEDNÍ MENU pro týden:       24.2. -28.2.

Pondělí

           Dršťková z hlívy ústřičné                                                                     29,-
150g Vepřové domažlickém ragů s houskovým knedlíkem                    
   109,-     
1
50g Kuřecí stripsy s bramborovou kaší, zeleninový salátek                     109,- 
150g Hovězí hamburský biftek se sázeným vejcem, vařený brambor      109,-

Úterý

                Česnečka se sýrem a krutony                                                        27,-
150g Hovězí vídeňská roštěná s houskovým knedlíkem nebo rýží           109,-
150g Kuřecí plátek s pepřovou omáčkou, vařený brambor                       109,-
150g Smažené rybí filé s bramborovou kaší a červenou řepou                105,-

STŘEDA

                Pórkový krém s vajíčkem a krutony z bílého chleba              29,-
150g Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem        105,-
150g Tagliatelle se smetanovou omáčkou, slaninou a jarní cibulkou  105,-
150g Smažený sýr se šunkou, hranolky, tatarka                                     109,-

ČTVRTEK

             Drůbeží vývar s celestýnskými  nudlemi                                    27-
150g Krůtí guláš s houskovým knedlíkem                                             109,-   
150g Zapečená kotleta se šlehačkou a brambory, rajčatový salát     109,-
150g Nudličky z panenky se zeleninou, hranolky                                 109,-

                                                                                             PÁTEK

               Gulášová                                                                                              29,-
1/4    Pečená kachna, červené zelí s jablky, br. noky, houskový knedlík       139,-
150g Kuřecí řízek s americkými brambory, tatarka                                        109,-
150g Hovězí azu po tatarsku s dušenou rýží                                                  109,-