denní menu

POLEDNÍ MENU pro týden:    18.1. - 22.1.

Pondělí

               Gulášová                                                                                            32,-
150g Hovězí pečeně na slanině s houskovými knedlíky nebo rýží              115,-
150g Vepřové ražniči s vařenými brambory, hořčicí a cibulkou                 109,-
150g Caesar salát s grilovanými kousky lososa a sýrem Gran Moravia     175,-

Úterý

                Gulášová                                                                                           32,-
150g Vepřová krkovice na selský způsob, zelí, houskové knedlíky            109,-
150g Kuřecí směs se zázvorem a zeleninou, dušená rýže                         109,-
150g Caesar salát s grilovanými kousky lososa a sýrem Gran Moravia     175,-

STŘEDA

               Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi              29,-
150g Plněný paprikový lusk v rajské omáčce s těstovinou nebo knedlíky 119,-
150g Kuřecí prso z grilu s hříbkovou omáčkou a mačkanými brambory   115,-
150g Kuřecí ,, cordon bleu " s hranolky a tatarskou omáčkou                   129,-

ČTVRTEK

                Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi             29,-
150g Vepřová plec po šenkýřsku s bramborovými knedlíky                      109,-
150g Špagety po boloňsku sypané parmazánem                                       109,-
150g Kuřecí ,, cordon bleu " s hranolky a tatarskou omáčkou                   129,-

                                                                                                     PÁTEK

Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi    29,-
150g Zapečená kotleta v bramborech se smetanou a vajíčkem                 109,-
150g Míchaný hovězí tatarák se 4 ks topinek                                                 119,-
150g Kuřecí ,, cordon bleu " s hranolky a tatarskou omáčkou                  129,-