denní menu

POLEDNÍ MENU pro týden:       20.1. -24.1.

Pondělí

           Dršťková z hlívy úsřičné                                                                       29,-
150g Domažlické vepřové ragů, houskový
knedlík                                      109,-     
1
50g Holandský řízek s bramborovou kaší a okurkou                                 105,- 
150g Kuřecí nudličky na kari s pórkem a jasmínovou rýží                           105,-

Úterý

                Drůbeží vývar s masem a kapáním                                                 27,-
150g Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík nebo rýže                     109,-
150g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky, tatarka                      109,-
150g Pečené kuřecí stehno se šťouchaným bramborem, okurkový sal.    109,-

STŘEDA

                Bramboračka s houbami                                                       29,-
150g Pečené vykoštěné koleno se zelím, bramborový knedlík         109,-
150g Kuřecí stripsy s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem    109,-
150g Sýrové smaženky s vařeným bramborem a tatarkou                109,-

ČTVRTEK

             Minestrone                                                                                    29,-
150g Plzeňský hovězí guláš s mix knedlíkem                                         109,-   
150g Přírodní kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, americké brambory   109,-
150g Noky s vepřovou panenkou a omáčkou z modrého sýra            105,-

                                                                                             PÁTEK

               Gulášová                                                                                               29,-
150g Hovězí svíčková s karlovarským knedlíkem a brusinkami                      119,-
150g Zeleninový salát s kousky kuřete, smetanovo bylinkový dip                 109,-
150g Vepřový řízek z kotlety s máslovo-pažitkovými brambory                     109,-